torsdag 1 december 2011

Idag är en speciell dag!


Idag fyller denna fina prinsessa 6 månader. Jag är fullkomligt upp över öronen förälskad i henne och i hennes bror. Kan man bli sötare liksom...(jag är inte alls ödmjuk, jag vet). Jag vill just nu bara stanna tiden, det får inte lov att gå så här fort!

Våra fina ungar. Idag hade Vilgot lagt ett hjärta han hittat ibland julsakerna på Sophias säng. Mitt hjärta dunkar så hårt. Fina ni.

Efter nattning kl 20.00 fick jag iväg arslet till jobbets gym. Jag kan inte komma ihåg när jag senast satte foten där och dessutom tränade efter 20.00 på kvällen. I vilket fall som helst var det ju fullkomligt underbart. Jag körde intervaller på band efterföljt av tabata intervaller. Så ni vill veta vad det var för intervaller? Jo men då ska jag berätta.
Jag satte bandet på lite lutning, inte mycket men lite (0.5) och värmde upp i 10 min. Därefter blev det 4x2min, 4x1min, 4x30sek, med halverad vila. I vilan körde jag på samma tempo som i uppjoggen. Hallå! Vad det gick undan! Ibland känns det som om jag är superwoman och idag var en sådan dag. Jag avslutade med 5 min nerjogg.
Tabataintervallerna bestod av gång uppför riktigt tuffbacke på bandet, dips på bänk, ryggresningar, magövning med stång (hittat hos Lofsans blogg), step upp på bänk. SLUT! Tänk om detta fokus och denna energin fanns vid varje pass!


6 kommentarer:

Snorkkis sa...

Vad gulligt av Vilgot. Äkta kärlek där.

Bra beskrivning på intervallerna - tack; de gav inspiration!

Fit-Eva sa...

Vilken fin bild!
Och kärleken, den är så fin så fin <3
P.S. - Bra pass! D.S.

Andréa sa...

Finingar alla tre!

Anna sa...

Sofie, Vad bra, du vet ju att jag älskar de där intervallerna!

Eva, Ja du kärleken är mysig den och tack för pepp.

Andréa, :)

Ingmarie sa...

Shit vad tiden går FORT! Tycker inte det var längesedan prinsessan låg i din mage...
Och SHIT vad du tränar på bra! Härligt!

Anna sa...

Ingmarie, jo du, nu går det undan. Tack för fin pepp!!!