fredag 2 december 2011

Ja jisses

Ja jisses med lussekatter det passerat genom min mun idag. För många! Dessutom ska jag käka himmagjord pizza à la Träningsglädje. Till det ett eller kankse två glas rött. Jag känner mig lite sliten idag så det blir nog bara ett. Jag gillar inte att bli trött av vin. Kvällen känns ganska meningslös då.
Men så var det det här med mat. Äta bör man ju liksom... Och sen var det ju det här med att jag vill ha en tajtare kropp. Hur funkar lussekatter, pizza, vin och chokladglass (den osm ligger i frysen och väntar) ihop? Illa eller hur? Okej, jag äter inte lussekatter, pizza och chokladglass varjke dag men det är långt ifrån återhållsamhet som gäller. Men så kan jag bli så trött på att utesluta saker för ärligt talat om jag nu vill bli tajtare vilket man även kan kalla för lite halv deffad, hur länge ska jag vara det? Hela livet? Nästa år? En månad? En vecka? Hur länge pallar man det? Kom inte och påstå att man kan vandra runt med en tajt kropp hela livet utan att "offra" sig. Då blir det ju liksom meningslöst på något vis. Jag ska ju träna, äta och må bra hela livet och inte bara sikta på att få en tajt kropp en vecka. Ni fattar vad jag menar! Jag vet inte ännu hur jag ska göra med min mat, om jag ska lägga om den eller om jag ska fortsätta käka lussekatter. För ärligt talat, det är jäkligt gott med lussekatter, himmagjord pizza med ost och vin! I vilket fall som helst kommer jag inte påbörja något ikväll.

Nu väntar pizzan!

2 kommentarer:

Träningsglädje sa...

åh, precis de där funderingarna trillar runt i mitt huvud mest hela tiden. man kan bli tokig för mindre. härligt att pizzan var god. det finns helt klart mer onyttigare pizzor...

Anna sa...

Träningsglädje, Jag vet inte riktigt på vilken nivå jag vill lägga mig!