söndag 10 januari 2010

Bästa helgen

Så har söndagskvällen hittat hit. Helgen har gåt i rekordfart och imorgon är vardagen här igen. Så är det. Jag börjar gilla vardagen mer och mer och försöker göra det till den bästa vardagen ever!

Helgen började på löpband. Lördagen övergick i långpass med sommarpratarna Amelia Adamo och Dolph Lundgren som sällskap. Jag och Mr D var utan barn i helgen och passade på att ta en kväll på stan med mat och drinkar. Kvällen avslutades på Hilton och i morse åt vi en rejäl hotellfrukost innan vi åkte och hämtade Vilgot.

Imorgon ska jag gå på spinning med Katarina som instruktör. Det ska bli superkul.

4 kommentarer:

Snorkkis sa...

Härligt att känna så inför vardagen; och visst ska man ta vara på varje dag, och göra det bästa av varje stund. Gissar att det var ganska mysigt att hämta upp Vilgot också efter lite tid borta.

egirl sa...

Härlig känsla, vardagen kan ju lätt bli en transportsträcka till helgen när "allt" skall hända. Men har man bästa vardagen ever kan det ju aldrig bli fel :) Ha en skön avslutning på helgen!

Miranda sa...

Det låter ju som en helt underbar helg! Men du har sant, man lever ju framförallt i vardagen, så det gäller att uppskatta den :)

Anna (Orka mera) sa...

Helt rätt tänkt, ta till vara på alla stunder. Och utan vardag hade man aldrig uppskattat helgen. Hoppas du hade kul med Katarina och att hon körde slut på dig ordentligt :)