torsdag 7 januari 2010

Fåfängans sömnlöshet

Natten till idag var så sjukt okul som en natt kan vara. För det första låg jag och funderade halva natten på om jag ska klippa mig kort igen eller om jag ska behålla mitt halvt utväxta hår till bröllopet. Och vidare ska jag gå till en frisör och fixa håret och kanske komma till mitt bröllop liknande min mamma i håret? Jag är en enkel tjej och vill vara enkel, inte ha stora uppsättningar och skit. Så jäkla tramsigt men det är sådant som tar upp min tankeverksamhet för tillfället.
När jag slumrat in vaknade Vilgot för andra gången och sen pang ringde klockan och då var det tydligen dags att gå upp. Hur fan kan man ligga sömnlös på grund av ett hårdilemma. Hårdilemmat medförde inte bara sömnbrist utan även ett missat morgonpass i poolen. Ett pass som jag visserligen fick gjort på väg hem från jobbet men morgonpasset är guld för det är verkligen mysigt och ger en bra start på dagen.
I kväll är mina armar mörbultade, de jobbade hårt i vattnet. Jag körde 6x5min med 1 min vila efter 15 min uppjogg. Sista intervallen gick sisådär, jag var ganska så slut och nervarvningen gick lååångsamt. Hem och fixande med mat och nu har jag landat i soffan med min Mr D som inte har vett nog att berätta för mig om det ska vara långt eller kort:)

5 kommentarer:

Katarina M-I sa...

HAHAHA, du är för skön.
Men det ÄR stort att gifta sig, det får ta upp lite tankeverksamhet:)

Du kommer vara så jäkla snygg hur du än gör med ditt hår, för du är en snygg tjej. Det enkla är alltid snyggt, när själ och hjärta har en chans att synas.

Daniel sa...

Tur man inte har dom "problemen" ;)

Själv funderar jag på om jag ska ta mig en espresso eller en kopp varm choklad, nu snackar vi allvarliga i-landsproblem .... ;)

Snorkkis sa...

Du får ju tom vattenintervallerna att låta roliga! Hur gör du, du intervalldrottning?

Och kanske du innerst inne ver hur du vill att håret ska vara? Själv "sparkade" jag både frisörskan och hon som skulle fixa make-up:en två dagar innan bröllopet. Såg ju ut som ett spöke efter provsminkningen, och det var helt enkelt inte jag.

Ingmarie sa...

Oj oj oj. Det ÄR allt lite roligt men samtidigt förstår jag dig. Tack och lov behöver du ju inte bestämma dig riktigt ännu. :-)Bra jobbat i poolen! Precis som det ska vara!!!:-)

Anna sa...

Katarina, Vad fint med själ och hjärt och att de får synas. Jag gillade det och tack för dina söta ord.

Daniel, brudar....

Fröken Snork, När man kör intervaller så händer det ju saker, man måste vara vaken och köra på i varje sekund. Jag gillar fokuset som intervallerna ger.
Jag kanske ska testa mig för innan själva dagen hur jag ser ut med sminket så jag inte börjar grina i förtvivlan på den stora dagen.

Ingmarie, ja attans vad det sög i armarna igår, det tror man inte. Det är lite som en bonus faktiskt:)