söndag 20 september 2009

Löpning och spinning och så lite löpning igen

Löpning 8,5k till SATS sen tokspinning i 55 min och 3,5k hem igen. Löpningen dit kändes bra, jag hade väska på ryggen och höll 5-min tempo. Spinningen var jätterolig och jag tryckte på så gott det gick efter löpturen. De 3,5k hem var makalöst jobbiga. Jag kan bara inte förstå hur man efter simning och cykling i en Iron Man kan sätta igång benen och springa ett marathon.
Roligare än såhär blir det inte idag:)

6 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Låter som ett härligt duathlon! Skönt att löpningen kändes bättre också!

Marre sa...

Jag håller med om att det är supersvårt att byta mellan grenar! Det är lätt att springa 8 km (nåja), det är lätt att köra en spinningklass men när man ska göra dessa två aktiviteter efter varandra blir det jättejobbigt! Varför? Jag är chockad... ;-) Kanske skulle man lägga in sig för lite triathlon-träning bara för att? Eller just ja, jag ska ju köra MultiSport snart. Jag gör det först. Ha en bra vecka!

Anonym sa...

Det verkar väl vara roligt så det räcker. Och IronMan är nog fruktansvärt jobbigt men å andra sidan kanske man anpassar cyklingen efter det faktum att man har en mara att beta av efteråt...

Joel R sa...

Vi har ju SM i triathlon här i Kalmar om somrarna. Jag kan inte få in i skallen hur det skulle kännas, särskilt eftersom jag vet hur det känns i kroppen efter ett marathon.

Stabilt pass även om jag tror att jag skulle ha svajiga ben efter spinningen...

Petra sa...

Vad bra höra att löpningen känns bra igen! Det var kanske inte så konstigt om det var lite motigt att springa hem efter ett duathlonpass...

Bra jobbat!

Anna sa...

Anna, ja jag fick ju fakriskt till ett duathlon. Löpningen känns lättare för varje dag som går.

Marre, Multisport låter riktigt kul. Du har ju en massa kul att se fram emot.

Johan, men ändå en hel jävla mara efter all simning och cykling.

Joel, men precis. Marathon är ju überjobbigt och ha det som sista gren. Jag vet inte om jag pallat, förmodligen inte.

Petra, Nej jag får inte vara alltför missmodig med att det var jobbigt på hemvägen.