fredag 11 september 2009

En sprängfylld dag

Wohoo vilken dag. Underbart väder, underbara medarbetare och underbara män i mitt liv. En dag fylld till brädden. Jag har inte ens hunnit käka lunch. Men jag får skylla mig själv för lunchen gick åt till löpning. Tröskelintervaller 2x3k i 4.30-fart. Med upp o nerjogg fick jag ihop 10k. Kroppen känns vidrigt tung och jag har ont lite här och där. Men inte i hälen! I alla fall inte när jag springer. Ont har jag mest på mornarna nu men med lite rehab, tålamod och positivt tänkande ska det nog gå över.

Jag måste innan jag sänder iväg mitt inlägg skriva att bloggen inte bara gett mig träningsupplägg, jävlaranamma och fart i benen. Jag har även inspirerats av Träningsglädje Saras underbara inställning om att allt är möjligt och har satt igång att knepa på min idé om vad jag skulle kunna syssla med om jag fick drömma iväg. Jag har satt upp Camp Westman-Lenas syn på vardagen och dess innehåll på min inre karta. Tänk vad några ord från er kloka bloggare kan göra med en.

3 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Så härligt att du är igång igen! Ha en superduperhelg!

Daniel sa...

Skönt att hälen höll! Bra med positivt tänkande, det är viktigare än man tror....

Therese sa...

Vad skönt att hälen kändes bra! :D

Och visst är det underbart med alla kloka och inspirerande bloggare! Och det är inte bara en skön inställning och livssyn som man kan hämta hos alla glada träningsbloggare, jag tycker att det är fantastiskt att få hänga med i allas framgångar och motgångar, att få glädjas med andra i triumfer och att få vara med och peppa när det inte riktigt blir som man vill.