tisdag 27 oktober 2009

Bankande hjärta


I morgon ska jag och Mr D till Malmö Opera. Vi ska gifta oss i foajen på andra våningen den 13 mars och ska dit och reka imorgon. Det finns en lång trappa upp till andra våningen där vigseln tänkt äga rum. Kanske tar jag med mig dojjorna och kör några rundor upp och ner i trappan som uppvärmning:)
Ikväll tar jag i alla fall fram samma dojjor och börjar mitt kilometersamlande. Nytt fokus, nya mål men med samma gamla glädje. Mitt hjärta slår en aning fortare bara genom att skriva dessa rader. Det är väl ett bra tecken?

9 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

13 mars... då är du ju solbränd och i ditt livs form efter en vecka i Montegordo. Kommer vara den fräschaste bruden ever. För du ska väl med??? :)

Daniel sa...

Häfitgt Anna! Det är ju jättefint där!!
Att gifta mig är det bästa jag gjort. Du har en massa roligt att se fram emot, förstår att hjärtat bankar!! :)
Det är faktiskt skillnad att vara gift! :)

Staffan sa...

Håller med Daniel, det är häftigt att gifta sig. Blev rädd ett kort tag när jag läste ditt inlägg att du skulle gifta dig i löpardojorna :-)

Marre sa...

Vad härligt! Du behöver tydligen inte springa i trapporna för att hjärtat ska öka takten....

Snorkkis sa...

Om Staffan blev rädd att du skulle gifta dig i doijorna blev jag mer rädd för att Mr. D inte skulle hänga med när du skuttar upp för trapporna. Lova att du väntar på honom :) .

Och de har dethär på koll, grabbarna här; det är häftigt och härligt att gifta sig, och att vara gift!

Ingmarie Nilsson sa...

Åh vad underbart och roligt! Och då HAR du ju ett supermål! Det största ever!Och att hjärtat klappar extra, det är bra det!

Petra sa...

Grattis igen!! For min del, nar jag gifte mig, var det min basta dag nagonsin!

Tips: ta med dig ett par heels, typ likanande hojd som du ska gifta dig i sa kan du trana att ga. Alltsa inte trana for lopningens skull nu, utan for brollopet:) Om du inte ska anvanda platta skor pa brollopet alltsa:)

Anna sa...

Anna, Jag vill så det värker men det känns lite omotiverat mycket pengar att sticka iväg en vecka innan bröllopet när vi sen ska dra iväg på resa efter bröllopet. Tänkte så här, om jag kör lite extra löpning här hemma och sen lite spraytan på det, då blir det ju lite som Montegordo:)

Daniel, Jag vet! Operan är kanon och det kommer bli jättefint. Skönt att höra att det finns en skillnad. Jag inbillar mig det i alla fall.

Staffan, Vem vet, kanske tar jag på löpardojjorna istället. Jag är inte så van att gå i ett par High heels.

Marre, Nej, mitt hjärta klappar ändå. (sliskigt uttryckt, jag vet).

Fröken Snork, Daniel får se till att ryka upp sig och köra lite intervaller i Pildammsparken annars kanske jag springer ifrån honom:)

Ingmarie, Ett roligt supermål dessutom. Tänkte försöka vara lite extra stark till bröllopet. Lite snygga armmuskler har väl ingen mått dåligt av:)

Petra, bra tänkt. nej, jag har inte tänkt ha platta skor. Är man kort så finns det ju faktiskt en fördel med heels framför platta skor. Bara genom att komma upp 10 cm ser man ju världen på ett annat vis.

Magdalena sa...

WOW! Grattis i förskott! Vad häftigt med Operan! Är ni operalovers? Det är jag och därför avdundas jag denna underbara vigselplats!