fredag 30 oktober 2009

Shape it up!

Shit pommes frites vad jag kommer ha ont i min kropp i morgon. Jag hade svårt att gå uppför trapporna från omklädningsrummet till entren på SATS. Men det är bra, mycket bra. Här ska det formas och fixas. Innan Shapen blev det 8k på löpbandet i varierad fart. Jag tryckte på lite grann mest för att få känna på lite fart. Åh vad jag längtar tills jag kan susa fram på mina tröskelintervaller.

Jag firade segern med en falafel och nu ska det bli fortsatt plugg i sällskap med en kopp kaffe. Dagen till ära lyser solen och bara det gör ju att man blir på ett strålande humör. Eftermiddagen avslutas på lekplatsen med Vilgot. Denna underbara unge som försökte dricka upp sitt målarvatten på dagis igår. Dessutom har han börjat härma sin mor, han springer vart han än ska, inget får ta tid, allt ska hända NU!

Ha en härlig fredag, min kväll spenderar jag i soffan med Mr D och diverse idoler.

3 kommentarer:

rosenblom sa...

Men målarvatten är kanske något slags konstnärligt elixir...? Inget målarvatten, ingen Rembrandt. Och med tanke på att du noterat att han har bråttom med allt har han möjligen bråttom att bli en ny Rembrandt också... ;-)

Ingmarie Nilsson sa...

Härligt! Träningsvärk is da shit! ;-) Var bara försiktig och ivra inte iväg med löpningen så du blir skadad/sjuk/lessnar. (Gud vad det är lätt att vara klok för andra!!)

Anna sa...

Rosenblom, Du kanske har rätt. Jag har fött ett målargeni!

Ingmarie, Jag vet, klokhet lämpar sig för andra aldrig för en själv:) tack för omtanken, jag ska ligga lite lågt nu i början.