onsdag 11 november 2009

Igång med grundträningen

Nu är jag igång med Ingmaries träningsschema. I går blev det 8k inkl. stegringslopp och löpskolning. Jag hade ont i kroppen efteråt. Jag är inte van vid att träna kroppen på annat sätt än att springa framåt:) Men det kommer bli bra det här, jag känner det. Jag är motiverad till tusen och längtar efter att få bocka av passen. I kväll, om jag har lite tur så hinner jag till SATS och kan köra lite SHAPE. Innan dess ska jag dra av 10k i lugn härlig fart. Även om jag vill springa fort så insåg jag igår att snabbheten är borta och att jag nu mer eller mindre får börja om från noll. Men det är väl det grundträningen handlar om. Börja lugnt och sakta jobba upp kilometrarna i kroppen för att sen lägga på snabbheten. Jag har mycket att se fram emot och ska när tid finnes leta upp lopp i vår som jag kan tagga till inför.

Ute är det grått och trist, typiskt Malmöväder om hösten. Jag illar hösten men lite sol hade inte varit fel. Men varför lägga energi på sådant vi inte kan styra! Jag har ju en massa roligt att se fram emot. Just nu kollar jag och Mr D på resor till New York. Vi måste ju på honneymoon!!! Jag har aldrig varit i NY och blir sprallig bara av tanken på att jag snart (eller nästan snart) ska få sätta min fot där. Någon som har ett bra hotelltips i närheten av SoHo?

6 kommentarer:

Löpning & Livet sa...

Håll med om att det faktiskt är kul att få börja om! Och helt från noll är det ju inte :) Kul att du har ett helt eget upplägg att träna efter också!

Min grundträning har startat lite lätt med övrig träning, men den seriösa löpträningen börjar inte förän 1 dec. Det ser jag mycket fram mot!

Anonym sa...

Vad skönt att du är igång! Hoppas allt går bra och att ni hittar nåt schysst i NY (har aldrig varit där heller men längtar till NY City Marathon!)

Anna (Orka mera) sa...

Löpskolning hade jag också behövt! Men jag vet ju liksom inte hur man gör.... så jag fortsätter väl rakt fram ett tag till :)

Daniel sa...

The Bowery kanske??? =)

http://www.theboweryhotel.com/

Petra sa...

Spannande att fa hora hur det gar! Roligt att fa hjalp av Ingmarie ocksa, hon har ju verkligen en gedigen bakgrund.

Anna sa...

Andréa, nej helt från noö är det ju faktiskt inte även om det känns så.

Johan, Vi letar och letar och något måste vi ju hitta:)Ska du springa NY marathon näsa år?

Anna, Rakt fram är bra.

Daniel, Ska definitivt kolla in. Tack för tipset.

Petra, Ja nu känns det bra igen, skönt när man längtar ut stället för att man drar sig ut:)