torsdag 11 februari 2010

Trist liv;)

Sara som skriver på träningsglädje.se (http://www.traningsgladje.se/) funderade i ett inlägg på vad hon gillar att göra förutom att träna. Jag blev själv fundersam och insåg att jag faktiskt gått och klurat på den frågan ett tag nu utan att egentligen vetat om det.

Vi lägger alla ner så mycket av vår fritid och tid på att träna. Själv har jag insett att jag inte gör så mycket annat än just tränar. Missuppfatta mig inte, jag gör annat också men lägger inte ner lika mycket tid, ork och passion i det. Jag har öronmärkt tid för min träning och det är sällan jag ger bort den tiden till annat. Jag har i ärlighetens namn inte något som jag prioriterar så mycket som löpningen om man bortser från mina fantastiska män som jag lever med.

Jag har ibland lekt med tanken att jag ska gå en kvällskurs och lära mig något nytt och kanske låta tiden ta andra vägar än löpstigarna. Jag skulle gärna gå en kurs i silversmide, mönsterskiss eller något annat kreativt. Än så länge har jag inte kommit längre än till funderingar.

Men vad gillar jag att göra då? Jag älskar mina vänner men ogillar att fika däremot lagar jag gärna mat till dom. Jag ÄLSKAR att läsa och få den magiska stunden för mig själv. Med böcker kommer ju givetvis bibliotek som jag kan lulla runt på i en evighet. Resa javisst men i ärlighetens namn hur ofta händer det? det finns många små inslag i mitt liv men mest består min vardag förutom löpning av laga mat-städa-tvätta. Med facit på hand är det kanske en jäkla tur att jag har löpningen!

Fy fan vad trist mitt liv låter:)

6 kommentarer:

Sofie RW sa...

Jag tycker det låter hur bra som helst! Det låter som om du prioriterar din tid på det som DU tycker är absolut viktigast!

Och bra jobbat med långpasset i förrgår!

Anna (Orka mera) sa...

Det låter inte alls trist, det låter jättehärligt! Man har inte tid till allt, vissa prioriterar träning, andra sjunger i kör och vissa har hysteriskt välstädat hemma. Min träning kommer också först (med undantag av familjen) och det ska mycket till innan jag byter bort den.

Joel R sa...

Har vi inte snackat om det här tidigare? ;-) Hur många pusselbitar behövs det egentligen? Kärlek och något utmanande, som att träna för ett marathon (vid sidan av att må bra) tycker jag känns som en plan.

Anna sa...

Sofie, Jag tycker också att det låter hur bra som helst. Dessutom har jag varken tid eller ork att göra så mycket mer för jag skulle inte få in det.

Anna, Precis, det var lite det jag menade. Familj och löpning ger inte utrymme till så mycket mer som ett körsjungande.

Joel, Vi hamnar alltid där:) Jag älskar mitt liv och mina prioriteringar. Ibland slår det mig bara vad jag hade gjort om jag inte tränat, vad hade jag gjort mer av då? Kanske hade jag knypplat eller vad vet jag. Å andra sidan kanske jag bara hade legat på soffan och pillat mig i naveln. Kärlek och löpning är ju faktiskt ingen dålig kombination.

Miss Agda sa...

Jag tycker INTE ditt liv låter trist. Själv kör jag ibland kurser på Folkuniversitetet och då har man "en hobby" (förutom träningen då) i några veckor iaf. Har hittills kört 3-4 kurser i silversmide och en kurs i foto. Har varit kul, men ibland lite drygt att binda upp sig tex alla torsdagar i 10 veckor.

Petra sa...

För mig är det viktigaste min familj, min kärlek, mina vänner och min träning viktigast. Kommer jag inte ut på fjället minst en gång per år får jag krupp. Fotografera och prova öl vill jag också göra :)