måndag 13 september 2010

På date med löparsnäckan Ingmarie

I helgen var jag och Daniel i underbara Stockholm. En fantastisk stad på många sett. Framförallt är det en mycket vacker stad. Idag är det måndag och jag är lycklig och varm in i själen. Vi var i Stockholm för att träffa våra härliga vänner. Vänner som jag saknar och önskar att jag kunde träffa oftare. Vänner som jag får uppleva livet med och som ger mig energi i överskott.

Helgen avslutades med 65 minuters härlig löpning med fina Ingmarie. Ingmarie tillhör definitivt en av de vänner som ger mig värme och energi i överskott. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Ibland är livet häftigt. Jag har aldrig träffat Ingmarie och ändå kändes det som om jag känt henne jättelänge, som att hon är en gammal vän där samtalet fortsatte där vi slutade förra gången. Jag har genom mitt bloggande träffat ett gäng superfina människor som jag aldrig hade fått möta om det inte varit för bloggen. Härligt.


Solen skiner, det är en fin kväll i Malmö. Mina dojjor väntar i hallen, nu ska jag bara se till att få på mig dom också;)

6 kommentarer:

Sofie RW sa...

Är sådär löjligt glad för er skull när jag läser att ni träffats, för jag vet vilka underbart härliga människor och personligheter ni båda är!

Behåll den varma känslan!

Fit-Eva sa...

Låter som en underbar helg - nice!

Ingmarie sa...

Precis så var (är) det! Vi kanske har träffats förr! I våra tidigare liv. Nu fortsätter vi där vi slutade... :-)

Kävlinge Ultraintervaller 8 x 10 k sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anna (Orka mera) sa...

Så härligt det låter! Lycka är att hitta just de där människorna som ger sån energi och som man klickar med direkt! Grattis :)

Anna sa...

Sofie, Gulliga Sofie, du är precis lika härlig du!

Eva, Ja det var det verkligen även om jag får sota för de sena nätterna idag.

Ingmarie, Ja men det är klart vi gör!

Anna, Löpare är bra på att dela med sig energi och glädje.