torsdag 2 april 2009

Ikväll kändes benen bättre än jag trott. Jag sprang på utan garmin och utan musik i öronen. Det var tyst, mörkt och mysigt. 10k i härlig fart.

6 kommentarer:

Tröskelkungen sa...

Jag ser att träningen flyter på fint inför Göteborgsvarvet.
Du har nu hunnit träna både trösklar och VO2 max ett antal gånger och vad jag kan utläsa av dina blogginlägg så får du till bra mängd också. Vad snittar du under de veckor då du är frisk? c:a 5 mil eller?
Men nu när träningen flytit på fint ett tag kanske det är dags för ett litet testlopp för att kolla var du står och justera träningshastigheterna därefter? Eller vad säger du?

Anna sa...

Jag snittar nog ca 5 mil, 6 mil en bra vecka. Bra idé med testlopp. Ska man springa millopp eller ska man ge sig på längre distanser när det gäller testlopp?

Snorkkis sa...

Härliga löpning :)

Smyger åt mig lite av tröskelkungens råd som vanligt.

Anna sa...

Det gör du rätt i fröken snork, han verkar ha koll på läget.

Tröskelkungen sa...

Ett testlopp på en tokflack bana gärna 5 till 10 kilometer långt skulle ge bra information om var du står. Lundaloppet 9:e maj ligger ju nära dig och är ett bra lopp men det vore inte fel att springa ett 5 - 10 km innan dess också. Kanske ligger de bra loppen på lie avstånd från Malmö nu under våren.
i länken till nedan redovisas massor med lopp i Sverige men jag tyckte att det var ont om bra alternativ i din region. Kolla igenom och se om en familjetripp till någon kul ort kanske kan vara ett alternativ.
http://www.jogg.se/?sida=tavling&mon=5&aar=2009&fdist=0&tdist=1000&lan=22
Jag tycker att det är en trygghet att ha sprungit några lopp innan huvudmålsloppen så att man vet vilken fart man skall gå ut i.

Anna sa...

Tusen tack för hjälpen, jag ska ta mig en funderare på vad som passar bäst.