torsdag 19 augusti 2010

Yes

Så blev det då äntligen torsdag. Dagen jag har längtat efter ända sedan igår!!!!!
Varför då då? Jo, för idag ska jag springa igen, kuta rundor och hejja på alla andra trevliga löpare jag möter. Just det, varför hejar inte folk på varandra i stora stöder? I Laholm, staden i mitt hjärta hälsar man ALLTID på varandra i spåret. Och då menar jag ALLTID! I Malmö hälsar man ALDRIG på någon. Om man inte känner personen i fråga och det händer tyvärr inte så ofta.
Jag kommer anmäla mig till Trelleborgsloppet i kväll. Hade jag bara kunna , hade jag gjort det nu. Det får vara slut med sjukdomarm och dåliga ursäkter, nu ska jag kuta lopp. Hörs!

8 kommentarer:

Daniel sa...

Vet inte varför det är så med att hälsa. När jag började springa brukade jag hälsa på alla men fick konstiga blickar och förstod att så gör man nog inte. :/

Kul med Trellehulla! :)

Ingmarie sa...

Åh! Är du i Laholm nu alltså? Hur länge? Vill/kan du ses så hojta! När går Trelleborg?

Anna sa...

Ingmarie, Nej jag är inte i Laholm idag:( Men skulle ha varit. Om det blir Milen så drar jag upp i morgon fm. Trelleborg går nästa lördag.

Staffan sa...

Gött! Och jag hälsar i princip alltid på löpare jag möter här på 08-vischan även om det kanske bara blir med en liten nick om jag kör lite hårdare pass! Samtidigt blir det kanske lite jobbigt en sommarkväll i Pildammsparken att hälsa på 50 löpare på ett varv...

Anna sa...

Daniel, precis så var det här också så jag slutade. Ja, det ska bli kul nästa lördag!

Staffan, Ligger något i det där...;)

Ingmarie sa...

Aha!
Jag hälar förresten på alla löpare jag möter. En del blir glada och hejar tillbaks. Andra ser helt vettskrämda ut...

Thomas sa...

Jag hälsar för det mesta... eller, tittar alltid avvaktande för att se om "motjoggaren" höjer blicken, men det sker allt för sällan..
I Malmö är folk rädda för varandra :-(

Anna sa...

Thomas, Hej! Undrar varför det är så att man inte hejjar på varandra. Man hade ibland behövt ett uppmuntrande hej. Lite beroend epå var man befinner sig i Malmö är nog folk lite rädda av sig. Malmö är ju ingen stad som sover direkt. Du får heja om du ser mig springandes i Malmö någongång:)