söndag 28 december 2008

Ett soligt Malmö

Morgonen började med sovmorgon till 09! Efter det var det kaffe och frukost. När klockan hunnit bli 10.30 stod vi utanför porten. Jag skulle springa och Vilgot skulle åka med. Sambon fick lite egen tid som spenderades sovandes i sängen (tror jag). Malmö bjöd på ett fantastiskt väder och jag fick lite vårkänningar. Skönt att julen är över med alla måsten. Jag tog en runda ner till Ribban, upp genom Kung Oscars väg och vidare mot Pildammarna för att sedan bege mig hemåt. Vilgot var inget vidare sällskap, han slockande efter 500m och vaknade strax innan vi kom hem. Jag snarare joggade i lugnt, skönt tempo än sprang. Hostan infann sig strax efter avslutad runda men varade bara i någon minut.
Nu är vi hemkomna efter julfirande hos svärföräldrar. Vi ska handla lite mat och äta och sen blir det bara skön söndagskväll.

På fredag börjar jag jobba igen! Jag ser jättemycket fram emot att få börja jobba igen. Jag kan dock inte riktigt förstå att 8 månader har gått så snabbt.

2 kommentarer:

Lena sa...

Tänk hur få mammor som springer med vagn. Jag tycker att det är urcoolt! Äldste sonen vägrade att ligga i vagnen tills han var sju månader, så där blev det inget. Joggat med dubbelvagnen har jag bara gjort ett fåtal gånger. Min granne kommenterade dock mitt löpande med vagn "Det är inte bra för barnet att åka så fort i vagnen, för det blir för mycket synintryck för dem". Tack för att du tycker att jag är snabb och för det andra hur kan då barn åka bil... Ibland vet dumheten ingen gräns och ibland bor den granne.

Anna sa...

Din granne är nog en sådan människa som hellre åker hiss NER än tar trapporna.
Vagnen har räddad mig många gånger från att inte helt tappa bort mig i barnsvängen. Att kunna träna trots att man är relativt "fast" när man är mammaledig har varit guld värd.