fredag 17 juli 2009

Inget och lite till

Satan i gatan vad jag är trött idag. Sitter på jobbet och bloggar! Det ska bli ett kort inlägg så jag hoppas arbetsgivaren kan leva med det. Tidig morgon. Klockan 05.00 var det en lite knatte som inte ville sova mer. Han hade sovit hela natten så det var klart han var pigg. Jag halvsov med Vilgot i knät när det var dags för välling. MEN tack och lov för kaffe, denna underbara dryck som kan göra underverk med en.

Sista dagen innan 8!, ja ni läste helt rätt 8 veckors ledighet. Tjoho. Ska bli riktigt mysigt att få vara tillsammans med Vilgot, Mr D får slita några veckor till innan hans semester kickar in. Vi har kommit fram till att vår semesterplanering detta året inte varit den bästa men som tur är kommer det ju en ny somma nästa år.

Igår blev det omfall i träningen. Istället för korta intervaller blev det distans 12k i lugn takt. Jag skulle egentligen kört detta pass i onsdags men då blev det en tur till IKEA istället. Men att vara på IKEA är ju nästa som att springa ett distanspass. I alla fall. I går var det en underbar kväll om det inte hade varit för alla vidirga flyglarver eller vad det är för något smått skit som flyger omkring. Jag avslutade min runda med ett dopp i havet. Det är verkligen en lyx vi har här i Malmö. Idag har jag ett litet uppmjukningsapass planerat på 6k och lite stretch eftersom jag hoppade över strechen igår. Ibland orkar man bara inte utan får vara glad för att man i alla fall drog ut och sprang.

Imorgon drar jag igång semestern med 12k på Laholmsloppet. Har funderat hur snabbt jag kan få till det, har ännu inte kommit på i vilken fart jag ska lägga mig. Strategin är väl annars att tokspringa och ta ut mig helt, det brukar ju funka. Kvällen spenderas med tjejkompisar, mat och rosé. Kan det bli en bättre start på semestern?!

Så ett inlägg om absolut ingenting, okej ni har ju fått reda på att jag har 8! veckors semster, ska tokspringa på lördag och fira mitt lopp med rosé i bästa vänners lag. Arbetsgivaren rycker sitt hår och frustar över att jag nu ägnat 10 minuter på icke arbetsrelaterade saker. Men vem bryr sig, jag ska ju ha semester:)

ALL PEPP TILL KATARINA SOM SKA KÖRA TRANS ALP I EN VECKA NU. KÖR HÅRT BRUDEN!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vet precis hur det är när man blir väckt klockan 5. *suck*
Ha en underbar semester! Och lycka till på loppet!

Anna (Orka mera) sa...

Lycka till på i morgon!!! Jag håller mina tummar. Om du springer riktigt sakta (typ kryper...) hinner jag dit och heja. Vi kör 13.00 från Kävlinge :)

Anna sa...

MarathonJohan, Tack och tack!

Anna, Jag behöver tummar så det är bra. Och NEJ jag ska inte köra snigelfart imorgon även om jag hade tyckt det var härligt med lite pepp:) Kör försiktigt upp imorgon.

Snorkkis sa...

Lycka till i morgon! Kör så det ryker!

Hoppas att du får ordentligt med sömn i natt, och kan börja semestern med en massa energi! Och, på fredagar får man göra lite som man vill på jobbet (speciellt om man ska gå på semester.)