måndag 25 maj 2009

Tillbaka i skorna

Så var det dags att dra igång löpbenen igen. Idag blev det fartpass uppdelat på 6k resp. 4k.
Jag sprang på bra redan från början och tänkte att "jag kör tills jag vill vila". Vilan inträffade efter 6k och det hade gått i 4.41-fart. Efter ett par minuters vila var det dax igen, 4k i 4.42-fart. Lite jogg hem och en runda som landade på totalt 12k.

Måste säga att jag var lite besviken eftersom jag trodde jag skulle hålla längre än 6k men tokvilan och lite partajande på det har väl satt sina spår.

Just nu är det så härligt att läsa alla löparbloggar. Det är många som redan nu är laddade och tankarna snurrar runt i löparskallarna. På lördag ska det springas marathon. Jag ska tänka på alla som brottas mot de onda tankarna varv två på Västerbron och glädjas med de som sprudlar av lycka när de hör folkets jubel längs Stockholms gator. Marathon är party så se till att rocka gärnet!

4 kommentarer:

Lena sa...

Nice run!

Anonym sa...

Ja jä¤&%r vad jag ska rocka på lördag. Det ska bli askul, äntligen. Lite pirrigt, mycket roligt. Hoppas bara att det känns ungefär så roligt efteråt också, så att jag inte får sitta på tåget hem till Gbg med smärtor i hela kroppen. Lite får man ju leva med, men men... Det blir som det blir

Snorkkis sa...

Vilket bra tempo du höll! Och jag ska tänka på dig när du får gå på bröllop med avundsjuka tankar. Tror att det är många som vill byta med dig då det börjar dra ihop sig.

Anna sa...

Lena; Thanks a lot!

Marathon Johan: Du får rocka för mig också. Lite smärta är det allt värt.

Fröken Snork: Jag går på bröllop när du startar! Det ska bli superspännande att se din framfart!