söndag 2 augusti 2009

Långpass

Långpass med 20k i 5.00-fart blev det idag. Det längsta jag sprungit sen Gtb-varvet i maj. Jag bestämde mig när jag satte igång att det skulle få ta den tid det behövdes för att springa 2 mil idag. Jag ville inte springa på utan försöka ta det lugnt. Jag tycker själv det gick jättebra. Benen började kännas lite tunga den sista kilometern men det fanns definitivt plats för fler kilometrar i dag. Det blev en fin och lätt tur med inslag av sommarregn, det luktade underbart sommarregn och det var stora droppar som föll på mig.

Igår var vi i Skrylle utanför Dalby och sprang. Mr D sprang 5k och jag 10k. Mr D fick låna Garmin i går men jag körde på ordentligt hela passet även om de sista 3 gick uppför. Vi hade sällskap av farmor och farfar som lekte med Vilgot under tiden. Efter dusch blev det lunch därute innan vi åkte vidare. Skrylle är verkligen superfint och jag kommer återvända dit även om det är en bit att köra.

Imrogon är det en ny vecka. Mr D jobbar sista veckan innan semestern HALLELUJA! Sen har vi tre underbara veckor tillsammans. Ha en skön söndagskväll.

9 kommentarer:

Snabba Fötter sa...

Härligt att långpasset gick så bra. Men oj vad du sprang långpasset fort! Nästan samma km-tid som på tävling (gbg-varvet). Du måste alltså ha blivit väldigt mycket bättre sen i maj och det är ju kanon!

Anna sa...

Snabba fötter, Jag har svårt med långpass och att hålla igen. Jag försökte idag och visst det gick lite väl fort men inte för fort hoppas jag. Jag känner att jag är mer uthållig nu än i maj så det ska bli spännande att se vilken tid jag kan svetta mig till om två veckor.

Katarina M-I sa...

Du är flitig som en liten myra. Det kommer betala sig stort.
Vänta bara:)

Anna (Orka mera) sa...

Ja skrylle är underbart. Speciellt backarna på slutet av milspåret! Längtar dit!!!

Anna sa...

Katarina, Vi får vänta och se...

Anna, de sista backarna i Skrylle tog aldrig slut, i alla fall kändes det så. Men det gjorde nog gott för benen.

Petra sa...

Vilken langrunda - superbra jobbat! Harligt att bara bestamma sig for det nar man satt igang att springa!

Anonym sa...

Vilket bra långpass! Grymt! Och snabbt gick det också...

Anna sa...

Petra, Långrundor inträffar inte alltför ofta så man får haka på när känslan kommer.

MarathonJohan, Det går snabbare och snabbare för varje gång jag kör långpass. Jag får hoppas att trenden håller i sig.

Marre sa...

Vilket höjdarpass! Måste också komma ut på något längre pass snart....