torsdag 29 januari 2009

Väntar och längtar

Jag väntar på att få sätta på mig dojjorna. Jag väntar och jag längtar. Vad skönt på ett sätt om man inte tyckt om att springa. Man hade inte haft absinensen efter att få springa och man hade kunnat softa ostört i soffan. Å andra sidan skulle jag inte alls vilja vara en soffhängare med graviditetskilona kvar. Men visst är det otäckt vad man påverkas av att inte kunna springa.

Idag har det varit en intressant dag. Jag har varit på informationsmöte om min kommande utbildning. Jag är så nöjd, det kommer bli så inspirerande och utvecklande. Jag har så svårt att vara på ett ställe om jag inte känner att jag utvecklas eller helt enkelt har tröttna på det jag gör.

Imorgon bitti hade jag tänkt återvända ut på gatorna. Jag skulle vilja springa en lugn och fin runda innan jobbet, vi får väl se hur det går.

3 kommentarer:

Magdalena sa...

Visst är det härligt med lite abstinens?

Snorkkis sa...

Abstinensen tycker jag kan vara lite svår faktiskt, speciellt om man är skadad eller annars inte kan (hinner) träna. Tror det är avsaknaden av endorfiner som är problemet.

Hoppas att du får en fin fin runda i morgon innan jobbet, synd att vi är i olika städer, annars hade vi kunnat köra tillsammans i ottan :) .

Anna sa...

Magdalena: Härligt men jobbigt.

Fröken Snork: Tack, jag hoppas det blir härligt och ja, det är verkligen synd. Jaghade behövt en löpardejt på mornarna så jag kom upp!